Profesionalna kakovost za vsakogar

Ekskluzivne vratarske rokavice, zasnovane in izdelane v Evropi.
Vratarske rokavice KEEPERsport Varan so nastale v sodelovanju z več kot 100 amaterskimi in profesionalnimi vratarji po vsem svetu. Oddelek za razvoj izdelkov se nahaja na našem sedežu podjetja v Avstriji, kjer naši strokovnjaki preizkušajo in uporabljajo le najboljše materiale. Da bi izpolnili najvišje standarde kakovosti profesionalnega vratarja, uporabljamo le visokokakovostni lateks iz Nemčije. Zaradi odličnega oprijema, visoke izdržljivosti in dostopnih cen so vratarske rokavice Varan vse bolj priljubljene ne samo med profesionalnimi, ampak tudi med amaterskimi in mlajšimi vratarji.

Varan6 Shadow Warrior

Pro in Premier so že na zalogi!

Vratarske rokavice Varan6 Pro NC navdušujejo s svojim profesionalnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Prav za ta model, se največkrat odločijo naši profesionalni vratarji. Medtem ko so rokavice Varan6 Premier tvoj zvesti partner v treningu. Številni mladi talenti so tesno sodelovali z nami pri razvoju tega modela.

Poleg modelov Varan6 Pro in Premier bodo kmalu sledile še rokavice Varan6 Hero. Poleg tega bodo kmalu sploh prvič na voljo rokavice Varan6 Premier NC z izjemno odporno lepilno peno Resist za umetne travnate površine in dvorane.

Seveda nismo pozabili niti na ujemajoča se vratarska oblačila, ki bodo tudi kmalu na voljo v naši spletni trgovini. Postanite pravi Shadow Warrior in napadalcem ne pustite blizu vašega kazenskega prostora.

Za ogled razpoložljivih modelov kolekcije Shadow Warrior >> kliknite tukaj << 

Garancija kakovosti KEEPERsport

Pri KEEPERsport trdimo, da smo strokovnjak na področju izdelkov za nogometne vratarje. To seveda ni samo neka marketingška strategija, ampak naš način življenja. Skupaj z našim ustanoviteljem podjetja in negdanjim avstrijskim profesionalnim vratarjem Georgom Heujem, je v našem podjetju zaposlenih 19 vratarjev od skupaj 41 zaposlenih. Nekateri med njimi so dolga leta igrali na profesionalni kot na amaterski ravni v številnih ligah po Evropi, drugi pa so še vedno aktivni vratarji v svojih klubih. Že 21 let stremimo k nenehnemu napredku in izpopolnjevanju naše lastne proizvodnje izdelkov za nogometne vratarje. Ob začetku naše poti smo hitro opozorili nase in naše prvotne kupce prepričali z lastno oblikovanimi vratarskimi majicami in hlačami z zaščitnim oblazinjenem. Skozi vsa ta leta smo z visokimi standardi delali in dopolnjevali našo ponudbo tekstila za vratarje. Ker v naše izdelek vložimo veliko truda in lastnega znanja, si upamo trditi, da je naša ponudba vratarskih oblačil med najboljšimi na tržišču. Naši vodilni izdelki so oblazinjene majice in hlače za trening in seveda naše kompresijke podmajice in podhlače z ali brez zaščitnega oblazinjenja. Izredno ponosni smo tudi na našo šesto generacijo vratarskih rokavic Varan. Prvo generacijo vratarskih rokavic Varan smo predstavili leta 2013. Pot do današnjih modelov je bila izredno težka in zahtevala je veliko porabljenega časa za pisalniškimi stoli in nogometnimi igrišči. Ponosni smo, da smo v tem času ostali zvesti sami sebi in naši viziji, viziji o kakovostnih vratarskih rokavicah po dostopnih cenah. Pri tem nam je bilo pomembno, da kupcem naših vratarskih rokavic ponudimo enako kvaliteto, kot jo ponujamo našim profesionalnim vratarjem. Pri KEEPERsportu si ne želimo izdelovati rokavice za profesionalne vratarje in nato navadnim kupcem ponujati rokavice z enakim izgledom, vendar z nekoliko drugačnimi ali slabšimi materiali, kot to počnejo nekatere druge znamke. Tudi amaterski in najmlajši vratarji si pri nas zaslužijo profesionalno kakovost po dostopni ceni. Zato naše rokavice izdelujemo v Evropi pri enemu od največjih proizvajalec rokavic z dolgoletnimi izkušnjami izdelave, kjer uporabljamo kvalitetne materijale in visokokakovostne lateks pene iz Nemčije. Rokavice Varan ponujajo le tiste tehnologije in materiale, ki jih vratar dejansko potrebuje brez nepotrebnih in velikorat dragih dodatkov. Ker ne stojimo le za praznimi besedami, ampak dejansko verjamemo v naše rokavice Varan, smo zagnali kampanjo Garancija kakovosti KEEPERsport.

Kaj je Garancija kakovosti KEEPERsport?
Ker vemo kako težko je preizkusiti rokavice brez, da bi jih pred tem lahko preizkusili na igrišču, smo se odločili kupcem ponuditi možnost vračila rokavic Varan6 Shadow Warrior, tudi če so te bile uporabljene.

To pomeni, da lahko vrnem tudi uporabljene rokavice?
V naših pogojih poslovanja je navedeno, da ima kupec pravico vrniti blago v 14 dneh od dneva prevzema blaga, vendar mora biti blago neuporabljeno. Ker resnično verjamemo v kakovost naših rokavic Varan, smo se odločili, kupcu, ki je kupil rokavice Varan6 iz kolekcije Shadow Warrior, ponuditi možnost, da rokavice tudi dejansko uporablja v treningu ali na tekmi. V kolikor kupec po 14 dneh uporabe ni zadovoljen z rokavicami, jih lahko kljub temu vrne v roku 14 dneh od datuma prevzema. Kupnina se kupcu nato vrne z enakim plačilnim sredstvom kot je bil uporabljen pri nakupu.

Ali ta garancija velja na vse izdelke iz ponudbe na KEEPERsport.si?
Odgovor je ne. Garancijo kakovosti KEEPERsport je možno uveljaviti samo na vratarske rokavice Varan6 iz kolecije Shadow Warrior. Za vse ostale izdelke iz naše ponudbe veljajo splošni pogoji poslovnja in vračila izdelkov. Za ogled splošnih pogojev vračila izdelkov >> kliknite tukaj <<

Katere rokavice zajema ta garancija?
Garancijo je možno uveljaviti na naslednje vratarske rokavice Varan6 >> kliknite tukaj << 

Do kdaj velja kampanja Garancija kakovosti KEEPERsport?
Garancijo je mogoče koristiti in uveljaviti za opravljene nakupe omenjenih rokavic v obdobju od torka 09.03.2021 do petka 30.04.2021.

Prvič naročam rokavice Varan6, katero velikost pa moram izbrati?
V kolikor niste prepričani o velikost, se predhodno obrnite na našo podporo kupcem po e-pošti na office@keepersport.si.

Kako lahko uveljavim Garancijo kakovosti KEEPERsport?
Za najboljšo uporabniško izkušnjo garancije sledite naslednjim korakom:
1. Kontaktirajte nas v kolikor niste prepričani katere modele ali velikost izbrati.
2. Po opravljenem nakupu nam pošljite e-pošto na office@keepersport.si in napišite v zadevo Garancija kakovosti.
3. V sporočilu nam napišite vašo številko naročila in morebitna vprašanja.
4. Po prevzemu blaga se prepričajte, da vam velikost rokavic dejansko odgovarja!
5. Od dneva prevzema blaga, lahko 14 dni uporabljate rokavice in uveljavljate Garancijo kakovosti KEEPERsport.
6. V kolikor vas po 14 dneh (od dneva prevzema) kakvost rokavic ni prepričala, lahko uveljavite garancijo ob upoštevanju prejšnjih točk.
7. Pošljite nam e-pošto na office@keepersport.si in pojasnili vam bomo nadaljnji postopek.

Kmalu na voljo tudi ustrezna oblačila

Potrebujete več informacij o rokavicah?

ERROR: Content Element with uid "133193" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Pravilna nega vratarskih rokavic
Po tekmi ne vrzite vaše vratarske rokavice brezskrbno v pralni stroj! Seveda je pralni stroj kratkoročno hitra rešitev, vendar je dokazano, da dolgoročno pralni stroji izsušijo vratarske rokavice. Da bi zagotovili daljše lastnosti oprijema vaših rokavic, vam priporočamo temeljito čiščenje pred prvo uporabo in upoštevanje naših osmih korakov. Več tukaj >>

ERROR: Content Element with uid "133195" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Kateri kroj mi ustreza? 
Poleg kakovosti lateks pene igra pomembno vlogo pri vratarskih rokavicah tudi kroj. Poznamo različine kroje, ki vsak po svoje vplivajo na občutek nošenja in izkoriščeno povšrino pri lovljenju žoge. Več tukaj >>

ERROR: Content Element with uid "133197" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

V ponudbi imamo različne modele rokavic Varan
Po vsem svetu poznamo nešteto različic vratarskih rokavic. Modeli se razlikujejo po kakovosti izdelave, dizajnu, materialih in seveda po cenah. Težko je slediti vsem modelom. Zato smo pripravili podroben pregled naših Varan6 vratarskih rokavic. Več tukaj >>

Sledite nam na Instagramu

ERROR: Content Element with uid "133204" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!