V6 Inferno

Ostani osredotočen s pravimi vratarskimi rokavicami!
Situacija je napeta, adrenalin že deluje, tekma se lomi... Kaj pa ti? Ti si 100% osredotočen in pripravljen z našimi novimi rokavicami Varan6. Sedaj so na voljo tudi v izvedbi V6 Inferno, prav tako nismo pozabili na ujemajoč se tekstil. V razvoj naših produktov smo vložili strast in izkušnje, zato da lahko ti pokažeš strast in izkušnje na igrišču. Ti si zadnji bojevnik, ki lahko reši ekipo, ko ji gori pod nogami.

Te zanima kdo od slovenskih profesionalnih vratarjev uporablja rokavice Varan6?
Nejc Vidmar (Olimpija), Matko Obradović (ND Mura), Marko Zalokar (ND Mura), Luka Janžekovič (Aluminij), Metod Jurhar (Celje), Luka Čadež (Triglav) in David Adam (PO Xylotymbou).

V6 Inferno modeli

Ponosno ti predstavljamo naše barvno posodobljene V6 vratarske rokavice iz kolekcije #V6Inferno. V razvoj naših rokavic smo vložili 20 let izkušenj in vso našo strast do nogometa.

ERROR: Content Element with uid "109302" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Pro GC

4mm White Claw pena z dodatno plastjo med prsti za odličen oprijem, vrhunsko oblazinjenje in odpornost na obrabo v neugodnih pogojih. Roll Finger za maksimalen in vsestranski občutek na žogi. Prijeten in zračen Soft Tech Body (STB) material, ki zagotavlja optimalno udobje nošenja. To so samo nekatere od prednosti V6 rokavic.

Varan6 Pro GC imajo impresivno razmerje med kvaliteto in ceno, zato pa tudi so najbolj zaželjene rokavice pri naših profesionalnih vratarjih.

Varan6 Premier NC

4mm Supersoft lateks pena, ki ponuja zanesljiv oprijem v vseh vremenskih pogojih. Negativen kroj s tekstilom med prsti za tesno prileganje in maksimalen občutek na žogi. Prijeten in zračen Soft Tech Body (STB) material, ki zagotavlja optimalno udobje nošenja. Samo nekaj plusov, ki delajo te rokavice edinstvene.

Varan6 Premier NC so tvoj lojalen partner na treningih in tekmah. Pri razvoju tega modela je pomagalo veliko mladih talentov, ki so z njegovo uporabo dvignili svoj nivo igre.

Varan6 Premier NC 5FS

Lahke in fleksibilne rokavice s fiksnimi zaščitnimi palicami za prste. Negativen kroj za tesno prileganje in maksimalen občutek na žogi. Visokokakovostna 4mm Supersoft pena za zanesljiv oprijem in prijeten Soft Tech Body (STB) za udobno nošenje. Nekatere stvari, ki ločijo te rokavice od drugih.

V6 Premier NC 5FS so primerne še posebno za vratarje, ki so nagnjeni k poškodbam prstov. Kot že samo ime pove, 5 zaščitnih palic za prste, preventivno vpliva na preprečevanje poškodb.

Varan6 Premier NC 5FS Replique

Lahke in fleksibilne, z zaščitnimi palicami za vseh 5 prstov. Udobna notranjnost, ki se povsem prilega tvoji roki, vrhunska 3mm Supersoft pena z dolgim trajanjem in seveda Soft Tech Body (STB) material, ki zagotavlja optimalno nošenje.

Vratarske rokavice, ki so najbolj primerne za začetnike in otroke, predvsem zaradi zaščitnih palic, ki poskrbijo za preventivo pred poškodbami, ter trpežnosti materiala, ki zagotavlja dolgo uporabo.

Dopolni svoj izgled

Opremi se in dodaj svojim rokavicam še barvno usklajen tekstil v rdeči barvi.

Ne spreglej...

Bi rad odkril še več profesionalnih modelov? Potem ne spreglej kolekcijo InvincibleV6 v modri barvi.


Zima je eden od vratarjevih večjih sovražnikov, saj mraz moti tvojo koncentracijo ter otežuje premikanje in slabša reakcijski čas. Za take razmere potrebuješ pravo opremo, pomisliti seveda moraš tudi na to, da so vratarji manj aktivni kot igralci na terenu in morajo zato biti še toliko bolj zaščiteni. Naša nova COLDSKIN kolekcija podmajic in podhlač ti bo pomagala ostati segret tudi pri zelo nizkih temperaturah.