I’m Invincible

I CAN DO ANYTHING. I AM STRONG. I AM THE NUMBER ONE.
Delo vratarja je danes težje kot kadarkoli, saj kot vratar prav ti odločaš če tvoja ekipa zmaga ali izgubi. Zato moraš postati nepremagljiv. Ne prepusti ničesar naključju. Začni s svojim zmagovalnim nizom in postani s pomočjo vratarskih rokavic Varan6 NEPREMAGLJIV.

Te zanima kdo od slovenskih profesionalnih vratarjev uporablja rokavice Varan6?
Nejc Vidmar (Olimpija), Marko Zalokar (ND Mura), Luka Janžekovič (Aluminij), Metod Jurhar (Celje), Luka Čadež (Triglav) in David Adam (FC Koper).

Rokavice Varan6 Invincible

Ponosno vam predstavljamo vratarske rokavice Varan6 iz kolekcije #InvincibleV6, rokavice, ki so bile razvite s strastjo in ljubeznijo do nogometa. S sodelovanjem s profesionalnimi in z amaterskimi vratarji ter z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami v vratarstvu, smo zapakirali vse najpomembnejše karakteristike v ene vratarske rokavice - Varan6.

Model Varan6 Hero

Opremljen s peno Super White Claw za najboljši oprijem v vseh vremenskih pogojih. Rokavice so izdelane iz enodelne neoprenske konstrukcije v kombinaciji z zračno tekstilno plastjo med prsti za optimalno in tesno prileganje brez nepotrebnih šivov, maksimalen občutek in večjo svobodo gibanja.

ERROR: Content Element with uid "110191" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Model Varan6 Pro

Prilegajoč se negativni kroj z mehkimi fleksibilnimi tekstilnimi vstavki. Profesionalna pena, primerna za vse vremenske razmere. Prišit dodatek lateksa na palcu. Fleksibilna, vendar zanesljiva rokavica.

Vratarske rokavice Varan6 Pro NC impresionirajo s svojim profesionalnim videzom in vrhunskim razmerjem med kakovostjo in ceno. Prav zato so najbolj primerne rokavice za naše najboljše vratarje. Izbiraj med različico 4mm "White Claw" in 4mm "Aqua Claw".

ERROR: Content Element with uid "108579" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Model Varan6 Premier

Prilegajoč se negativni kroj z mehkimi fleksibilnimi tekstilnimi vstavki. Visokokakovostna pena z dolgo življenjsko dobo. Zelo fleksibilno telo rokavice.

Na treningu potrebuješ za dobre igre zanesljivega partnerja, kar rokavice Varan6 Premier so. Razvite so bile skozi dolgotrajen proces, v katerem je sodelovalo veliko mladih in perspektivnih vratarjev. Zagotovi si svoje trening rokavice s super oprijemom.

ERROR: Content Element with uid "108582" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Dopolni svoj tekmovalni komplet

Dodaj svojim rokavicam še barvno usklajen tekstil iz kolekcije GkSix #INVINCIBLEV6. Opremi se z novimi izdelki in nasprotnik se ti ne bo upal niti približati.