Varan7: začetek nove dobe

S ponosom predstavljamo: Varan7 Hero NC Blackout

Po predstavitvi prvega modela Champ Whiteout naše sedme generacija vratarskih rokavic Varan7, vam sedaj predstavljamo naslednji model v večno priljubljeni črni barvi - Varan7 Hero NC Blackout. Ta generacija je rezultat naših 20 letnih izkušenj pri delu z izdelki za nogometne vratarje in številnimi urami, ki smo jih preživeli na terenu s številnimi amaterskimi n profesionalnimi vratarji. Prav zato smo še toliko bolj smo veseli, da lahko naš novi ponos sedaj predstavimo vsem vratarjem v Sloveniji in po vsem svetu.

More to Come

In najboljše pri vsem tem? Na preostale modele ne boste morali dolgo čakati, ker so že na poti v naše odpremno skladišče. V bližnji prihodnosti bomo predstavili rokavice Varan7 tudi v drugih barvnih kombinacijah, različnih krojih in cenovnih razredih. Ne zamudite naše novice in novosti.

Se sprašujete "zakaj?" in "kako?" so bile izdelane vratarske rokavice Varan7? V nadaljevanju vam ponujamo zanimive vpoglede v nastanek naše sedme generacije Varan vratarskih rokavic.

ERROR: Content Element with uid "143549" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Naše poslanstvo je bilo vedno v tem, da lahko vsakemu vratarju, ne glede na to, ali je profesionalni ali amaterski vratar, mlad ali odrasel vratar, bodisi vratarju bodisi vratarki, ponudimo odlične vratarske rokavice. Občutek nošenja popolne vratarske rokavice je nepozaben. Občutite prepričanje Georga Heua, ustanovitelja podjetja KEEPERsport v spodnjem videu.

ERROR: Content Element with uid "143552" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Pri KEEPERsportu je kakovost izdelkov zelo pomembna in je na prvem mestu ter mora 100% izpolniti naše zahteve. Poleg tega pripisujemo velik pomen trajnosti. Vedno spremljamo naslednjo generacijo vratarjev in se trudimo, da bodo dostavne poti čim krajše. Več o izdelavi naših rokavic v naslednjem video posnetku.

TE ROKAVICE NAREDIJO VRATARJE BOLJŠE!

To so najbolj udobne vratarske rokavice podjetja KEEPERsport doslej. Vratarske rokavice Varan7 ponujajo neverjetno udoben občutek nošenja. S temi rokavicami je kurja polt zagotovljena!

Sledite nam

ERROR: Content Element with uid "143561" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!