Svetovno prvenstvo 2018

Vse na enem mestu! Predstavljamo vam vratarske rokavice in kopačke različnih blagovnih znamk, ki jih bomo lahko videli na prihajajočem svetovnem prvenstvu v nogometu v Rusiji. Seveda smo si tudi mi omislili posebno izdajo rokavic Varan5 imenovano #FlashyHands.

adidas energy mode pack

IMG_adi_energy mode

Na svetovnem prvenstvu v Rusiji bodo nastopili naslednji vratarji z rokavicami Predator Pro NC in/ali kopačkami Predator, X ali NEMEZIZ

  • >> Keylor Navas - Kostarika
  • >> David De Gea - Španija
  • >> Marc-André Ter Stegen - Nemčija
  • >> Manuel Neuer - Nemčija
  • >> Lukasz Fabianski - Poljska
  • >> David Ospina - Kolumbija
  • >> Kasper Schmeichel - Danska

NIKE Just do it pack

IMG_Just Do It Pack

Kopačke iz kolekcije Just Do It Pack so bile zasnovane za Svetovno prvenstvu v nogometu 2018 v Rusiji. Posebnost te kolekcije ni samo vedno priljubljena bela barva, ampak tudi nogometni čevlji s kromiranimi podplati in bleščečimi efekti barv.

Rokavice Mercurial Vapor Touch so lažje, tanjše in brez zapestnega traka:
1. Elastična manžeta se tesno in varno prilega zapestju in odpravlja potrebo po klasičnem zapestnem traku.
2. Drastično zmanjšanje teže: -33% lažje in -47% tanjše v primerjavi s tradicionalnimi rokavicami.
3. Rokavice se prilegajo kot druga koža in omogočajo popolno fleksibilnost rok.
4. Najnovejša pena All Conditions Control (ACC) je bila preizkušena in zasnovana s pomočjo svetovno znanih vratarjev.

uhlsport aerored

IMG_uhl

READY FOR RUSSIA! Vrhunec zbirke so rokavice Supergrip Reflex NC, ki ne prinašajo samo izboljšan kroj, ampak tudi novo stimulacijsko funkcijo v zapestju, ki krepi kognitivne sposobnosti vratarja. Silikonske pike STIMULATE znotraj zapestja rokavice zagotavljajo masažni učinek in spodbujajo draženje senzoričnih čutil, s čimer izboljšujejo odzivnost, pozornost in posledično boljše predvidevanje igralnih situacij, kot tudi protizdrsno funkcijo na zapestju.

Puma Illuminate Pack

IMG_PUMA

Kopačke Future 2.1 Netfit so opremljene z mehkim in prilagodljivim zgornjim delom, izdelanim iz enega samega kosa in tehnologijo NETFIT. Ta inovativna sintetična mreža pokriva zunanji del čevlja, njene šestkotne luknje delujejo kot funkcionalni sistem vezalk, ki omogoča popolno prilagoditev vašim stopalom.

reusch Prisma Pro G3

IMG_reusch

Vratarske rokavice reusch Prisma Pro G3 Fusion Evolution LTD so opremljene z inovativnim krojem Evolution Cut in najnaprednejšo reuschovo peno G3 Fusion, ki zagotavlja izredno lepljive lastnosti oprijema in odlično odpornost proti obrabi v vseh vremenskih pogojih.

Keepersport Varan5