Poslovite se od opeklin in modric

Večina nogometašev premaga nizke zimske temperature s športnim spodnjim perilom. Mnogi uporabljajo posebno športno perilo skozi celo leto, predvsem mislimo tukaj na vratarje. Zakaj bi se nekdo sploh odločil za nakup športnega perila in na kaj morate biti pozorni? V nadaljevanju vas bomo seznanili z vsem o športnem spodnjem perilu in različnih vrstah oblazinjenja.

Na številnih področjih je namen športnega spodnjega perila podoben igralcem in vratarjem. Obema nudi udobno prileganje in "zaklenjen občutek" v vseh vremenskih pogojih. Posebni materiali učinkovito odvajajo znoj s telesa in regulirajo telesno temperaturo. Tretja prednost spodnjega perila znamke KEEPERsport je velikanski zaščitni učinek zaradi izredno kakovostnega oblazinjenja na občutljivih mestih, kot so boki, komolci, rebra, ramena in kolena. Obstajajo različna oblazinjenja in njihova zaščita se razlikuje:

Tiger Power Pads

Izdelki iz kolekcije Tiger so opremljeni z oblazinjenjem imenovanim PowerPads in so naši vrhunski modeli športnega spodnjega perila za vratarje. Anatomsko oblikovano in tridimenzionalno oblazinjenje na komolcih in bokih je izredno prožno in zagotavlja izjemno visok zaščitni učinek na teh občutljivih mestih. ANNUALskin učinkovito regulira telesno temperaturo in zagotavlja prilagojeno udobje nošenja v vseh vremenskih pogojih.

Panther Foam Pads

S kolekcijo Panther in anatomsko oblikovanim penastim oblazinjenjem FoamPads se boste resnično počutili nepremagljivi na mehkih do srednje trdih travnatih igriščih.

Spider Robust Pads

Izdelki iz kolekcije Spider so opremljeni s penastim oblazinjenem RobustPads, ki je prekrito z zaščitnim slojem, podobnim kevlarju. Je izredno trpežno in odporno na obrabo in zaradi tega primerno za uporabo na trdih, peščenih in umetnih travnatih površinah.

Eagle Unpadded

Na koncu vam predstavljamo kolekcijo Eagle Unpadded. To je športno spodnje perilo, ki ni oblazinjeno in je namenjeno vratarjem in igralcem. ANNUALskin učinkovito regulira telesno temperaturo in zagotavlja prilagojeno udobje nošenja v vseh vremenskih pogojih. Za potrebe vratarja so hlače Pants Eagle opremljene z dvojno plastjo tkanine na kolenih.