Francija: Les Bleus

Francoska nogometna reprezentanca na evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji vstopa z velikimi pričakovanji. V skupini D se bodo pomerili z Avstrijo, Nizozemsko in Poljsko. Francija je pod vodstvom kapetana Kyliana Mbappéja, ki kroji igro s svojo neverjetno hitrostjo in sposobnostjo doseganja golov, ena od ekip, ki jo pozorno spremljajo tako navijači kot kritiki. Ključni igralci, kot so Antoine Griezmann, Olivier Giroud, vratar Mike Maignan in zvezdnik Eduardo Camavinga, poudarjajo kakovost tega moštva. Francija se je pod izkušenim vodstvom selektorja Didierja Deschampsa, ki je ekipo leta 2018 popeljal do naslova svetovnega prvaka, zanesljivo uvrstila na evropsko prvenstvo. Prav zaradi kombinacije vrhunskih talentov in uveljavljenih super zvezdnikov je Francija za mnogo kritike resen favorit z osvojitev naslova.

Mike Maignan

Mike Maignan, prvi vratar AC Milana, se je uveljavil kot nepogrešljiva številka 1 francoske reprezentance. Maignan, znan po svoji izjemni odzivnosti in natančnem razumevanju igre, je eden izmed ključnih igralcev obrambe ekipe Tricolore. Njegove sposobnosti so bile še posebej očitne, ko je z Milanom osvojil italijansko prvenstvo v sezoni 2022 in si ustvaril ime z odličnimi predstavami. V reprezentnčnem dresu mora stopiti v velike čevlje predhodnika Huga Llorisa, ki je desetletje prikazal odlične predstave v dresu Francije.

Maignan: Vratarske rokavice

Maignan: Vratarski dresi

MAIGNAN: Kopačke

BODITE NA TEKOČEM - PRIJAVITE SE NA NAŠA E-OBVESTILA!

Alphonse Areola, vratar številka 2 francoske reprezentance, se z veliko samozavestjo podaja na evropsko prvenstvo 2024. Areola, ki ima pogodbo z West Ham Unitedom, je zaslovel s svojimi impresivnimi predstavami in mirnostjo pri situacijah ena na ena.

Areola: Vratarske rokavice

Brice Samba