Švica: Nati

Yann Sommer

Yann Sommer, znani švicarski vratar, trenutno igra za milanski Inter v italijanski Serie A. Sommer, ki je pred tem igral za Borussio Mönchengladbach in kratek čas za FC Bayern München, se je hitro uveljavil kot pomemben steber Interja. S svojimi odličnimi refleksi in sposobnostjo vodenja igre na svoji polovici je osrednja figura v izbrani vrsti švicarske reprezentance za evropsko prvenstvo 2024. Prinaša tudi bogate mednarodne izkušnje, ki bodo neprecenljive v situacijah visokega pritiska na velikem turnirju, kot je EP 2024.

Sommer: Vratarske rokavice

Sommer: Vratarski dresi

Sommer: Kopačke

BODITE NA TEKOČEM - PRIJAVITE SE NA NAŠA E-OBVESTILA!

Gregor Kobel, 26-letni vratar Borussie iz Dortmunda, se bo v švicarski reprezentanci za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji moral zadovoliti z mestom za Yannom Sommerjem. Odkar se je leta 2021 preselil v Dortmund, prikazuje konstantno dobre predstave in obrambe. Mnogi ga vidijo kot naslednika odličnega Sommerja, za katerega bo to bržkone zadnje veliko tekmovanje v švicarskem dresu.

Kobel: Vratarske rokavice

Yvon Mvogo, Marvin Keller ali Pascal Loretz?

V švicarski nogometni reprezentanci pred prihajajočim evropskim prvenstvom ostaja neodgovorjeno eno vprašanje: Kdo bo ekipo okrepil kot tretji vratar? Zdi se, da odločitev niha med tremi obetajočimi talenti: Yvon Mvogo, Marvin Keller ali Pascal Loretz?