• Novi REGskin izdelki

    Razvili in izdelali strokovnjaki za vratarje

    Novi REGskin izdelki

    Od KEEPERsporta razvit RegSkin material, je sedaj še dodatno izboljšan, ker izpolnjuje najvišje standarde in zagotavlja izjemno prijetno lahkotnost. Težo uporabljenih visokotehnoloških vlaken smo zmanjšali za dodatnih 20%. Notranjost materiala je vedno suha zaradi svojega zapletenega sistema upravljanja vlage z novo dodatno membrano v modrem. Na zunanji strani pa je material popolnoma nepremočljiv in na veter odporen.

    Velika prednost pred običajnimi izdelki iz poliestra, je torej ta, da RegSkin izdelki ne vpijajo vode ali vlage in tako ohranjajo vedno svojo prvotno težo. Vse našteto zagotavlja nogometnemu vratarju prijeten in lahkoten občutek nošenja tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.

Iz naše široke palete izdelkov, ki jih trenutno ponujamo izbirate lahko med tremi izdelki za vratarje iz RegSkin materialov:

Izbirate lahko med dolgimi hlačami in hlačami 3/4 iz kolekcije Panther s anatomsko oblikovanim penastim oblazinjenjem na bokih in kolenih (FoamPads), ter majico za trening iz iste kolekcije s FoamPads oblazinjenjem na komolcih. Naši RegSkin izdelki so posebej izdelani za vratarje in njihovo uporabo priporočamo v mokrih in vetrovnih razmerah do temperature 15 stopinj celzija.

KEEPERsport RegSkin Produkte, speziell für Regentage entwickelt