GAME OF POWER V AKCIJI!

Najboljše slike naše nove zbirke Game of Power. Pregled modelov in več informacij o kolekciji najdete lahko tukaj

UNLEASH YOUR POWER AND BE THE BOSS OF YOUR BOX

 • POWER ON

  VARAN7 HERO NC

  KEEPERsport Varan7 Hero NC je naš absolutni vrhunski model. Pri tem modelu uporabljamo najboljše materiale najvišje kakovosti. Ta model uporablja večina naših profesionalcev na njihovih tekmah. Ta model je popoln, ko je treba dati vse od sebe, saj vam ponuja absolutno najboljši oprijem! Varan7 Hero je na voljo v priljubljenem negativnem kroju (NC). Ta kroj ponuja najboljši občutek pri stiku z žogo in se tesno prilega prstom.

 • THE GAME GOES ON

  VARAN7 CHAMP NC

  Varan7 Champ NC spada tudi med naše najboljše modele. Mnogi profesionalni vratarji po vsej Evropi se zanašajo na ta model. Pri obdelavi je pozornost namenjena najvišji kakovosti - da lahko v rokah imate absolutno vrhunski model. Ta model združuje neverjeten oprijem in odlično udobje pri nošenju. Negativni kroj (NC) zagotavlja odličen občutek pri stiku z žogo. S tem modelom boste dobro opremljeni!

 • PURE POWER

  VARAN7 PRO NC

  Varan7 Pro NC je klasičen model, ki prepriča z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Varan7 Pro je na voljo v priljubljenem negativnem kroju (NC), ki vam obljublja še posebej dober občutek na žogi. Lepilna pena nudi dober oprijem in je tudi precej odporna na obrabo v suhih razmerah. Vsestransko odličen in cenovno ugoden model!